ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και η βαθμολογία

Κορυφή για ΑΕΚ και προσπέραση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό

Ελληνικό πρωτάθλημα: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και η βαθμολογία

Η ΑΕΚ ανέβηκε κορυφή, ενώ ο Παναθηναϊκός προσπέρασε τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση μετά την πρώτη αγωνιστική στη βαθμολογία των πλέι οφ της Super League.

Του… διπλού έγινε στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, μιας και οι τρεις φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη. Η ΑΕΚ διέλυσε τη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” με 4-0, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού, ενώ ο Άρης πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα.

Τα τρία διπλά έφεραν ανατροπές στη βαθμολογία, με την κορυφή να ανήκει πλέον στην ΑΕΚ, η οποία άφησε δύο βαθμούς πίσω τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός προσπέρασε με δύο βαθμούς τον τέταρτο πλέον Ολυμπιακό και μείωσε τη διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στον έναν βαθμό.

Τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Λαμία – ΑΕΚ 0-4

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΑΕΚ 62
ΠΑΟΚ 60
Παναθηναϊκός 59
Ολυμπιακός 57
Άρης 45
Λαμία 34

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.