ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Το σημερινό πρόγραμμα των πλέι άουτ και η βαθμολογία

Σε σχέση με τη βαθμολογία στη πλέον δύσκολη θέση βρίσκονται κυρίως οι Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα

Ελληνικό πρωτάθλημα: Το σημερινό πρόγραμμα των πλέι άουτ και η βαθμολογία

Ξεκινούν σήμερα Σάββατο τα πλέι άουτ, με τέσσερα ματς στο σύνολο, και συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – Βόλος, Κηφισιά – Βόλος, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός.

Σε σχέση με τη βαθμολογία στη πλέον δύσκολη θέση βρίσκονται κυρίως οι Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα που μάλιστα αγωνίζονται και οι δύο εκτός έδρας.

Τα Play Out της Stoiximan Super League 1 μετά θα ξαναέχουν αγωνιστική δράση στο τέλος του Μαρτίου.

Το πρόγραμμα (16 Μαρτίου)

17.00: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (NS2)
17.30: Κηφισιά – ΟΦΗ (COSMOTE SPORTS TV 2)
19.30: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (NS PRIME)
20.00: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός (COSMOTE SPORTS TV 1)

Η βαθμολογία (Play Out)

7. Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 28
9. Πανσερραϊκός 27
10. ΟΦΗ 25
11. Κηφισιά 21
12. Παναιτωλικός 20
13. Βόλος 19
14. ΠΑΣ Γιάννινα 18

* Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Play Off και Play Out, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play Off / Play Οut αθροιστικά).
– Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play Off / Play Out αθροιστικά).
– Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

** Σύμφωνα με τις α) υπ’ αριθ. 53/04.03.2024 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, β) υπ’ αριθμ. 17/13.03.2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων/Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1, κατακυρώθηκε υπέρ της ΠΑΕ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (με τέρματα 0-3).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.