ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Nations League, Ελλάδα – Κόσοβο 2-0: Πρωτιά και άνοδος – Δείτε τα γκολ

Η Ελλάδα νίκησε το Κόσοβο 2-0, εξασφάλισε τον προβιβασμό της στη Β΄κατηγορία του Nations League και ταυτόχρονα μια θέση στα play offs για το Euro 2024

Nations League, Ελλάδα – Κόσοβο 2-0: Πρωτιά και άνοδος – Δείτε τα γκολ

Με κεφαλιά του Γιώργου Γιακουμάκη στο 71′ και πλασέ του Πέτρου Μάνταλου στο 90’+9′, η Ελλάδα νίκησε 2-0 το Κόσοβο, εξασφάλισε τον προβιβασμό της στη Β΄κατηγορία του Nations League και ταυτόχρονα μια θέση στα play offs για το Euro 2024 αν δεν έχει προκριθεί από τα προκριματικά.

Το «τρένο» της Εθνικής Ελλάδας του Γκουστάβο Πογέτ συνεχίζει ακάθεκτο. Επικράτησε με 2-0 του Κοσόβου χάρη στις αλλαγές του Πογέτ και στα γκολ του Γιακουμάκη στο 71′ και του Μάνταλου (ο οποίος είχε και ασίστ) στο 90’+9′, έκανε το απόλυτο με τέσσερις σερί νίκες και κλείδωσε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανεβαίνει έτσι στη δεύτερη κατηγορία του Nations League και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για να προκριθεί στα τελικά του Euro του 2024 αν δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο μέσω των προκριματικών. Γέμισε ξανά το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου ο κόσμος βλέποντας την Εθνική να κρατά και την εστία της ανέπαφη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι ξεκίνησε ο Πογέτ
Χωρίς τον Μάνταλο επέλεξε τελικά να παρατάξει την Εθνική ο Γκουστάβο Πογέτ στο αγαπημένο του 4-3-3. Ο Ουρουγουανός τεχνικός σε σχέση με το παιχνίδι με την Κύπρο διατήρησε την ίδια άμυνα με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Μπάλντοκ και Τσιμίκα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Στον άξονα ξεκίνησε το δίδυμο των Σιώπη και Μπουχαλάκη με τον Μπακασέτα μπροστά τους, ενώ στα άκρα της επίθεσης είχαμε διαφοροποιήσεις με τους Μασούρα και Χατζηγιοβάνη στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, εκεί διατηρήθηκε ο Παυλίδης. Με 4-2-3-1 ξεκίνησε ο Αλέν Ζιρές το Κόσοβο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.