ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ολυμπιακός για τον αποκλεισμό Τσιλούλη από τα ματς της Λαμίας με την ΑΕΚ: «Αυτό δεν συνιστά αλλοίωση;»

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε και για το θέμα της συνεννόησης που υπήρξε μεταξύ της Λαμίας και της ΑΕΚ για το θέμα των εισιτηρίων

Ολυμπιακός για τον αποκλεισμό Τσιλούλη από τα ματς της Λαμίας με την ΑΕΚ: «Αυτό δεν συνιστά αλλοίωση;»

Για την ανακοίνωση της Λαμίας για τον αποκλεισμό του Σωτήρη Τσιλούλη από την αποστολή στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, πήρε θέση ο Ολυμπιακός κάνοντας λόγο για αλλοίωση των πλέι οφ λόγω της συνθήκης αυτής.

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε και για το θέμα της συνεννόησης που υπήρξε μεταξύ της Λαμίας και της ΑΕΚ για το θέμα των εισιτηρίων, τονίζοντας πως αφού αποφάσισε να δώσει εισιτήρια στην «Ένωση», αν και τελικά το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ελέω ΔΕΑΒ, θα πρέπει να πράξει το ίδιο και με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο καλύτερος παίκτης της, ο Τσιλούλης (αφού ο Καρλίτος πουλήθηκε) δεν θα παίξει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, ενώ θα παίξει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ . Αυτό από μόνο του δεν αλλοιώνει τα Play Off; Επίσης όπως ενημερωθήκαμε υπήρχε συνεννόηση να πάρουν εισιτήρια οι φίλοι της ΑΕΚ. Φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Λαμίας και ιδιοκτήτης της ομάδας δε θα αρνηθεί την παρουσία των φιλάθλων των άλλων τριών ομάδων! Είναι ντροπή να γίνονται τα playoffs με τέτοιους όρους και Υπουργοί και κράτος να κάνουν πως δε βλέπουν!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.