ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο Μπακασέτας απέρριψε της πρότασή του

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος φέρεται να επιθυμεί να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα

Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο Μπακασέτας απέρριψε της πρότασή του

Ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται λίγες μόλις ημέρες στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, που όμως είναι… πολλές για να εμπλακεί το τριφύλλι σε πλήθος μεταγραφικών σεναρίων που αφορούν μάλιστα τη γειτονική χώρα και Έλληνες που αγωνίζονται σε αυτήν.

Τρανό παράδειγμα ο Τάσος Μπακασέτας, που έχει διανύσει μία εξαιρετική διαδρομή τις τελευταίες αγωνιστικές σεζόν με την Τράμπζονσπορ, με το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τραπεζούντας να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τους πράσινους να είναι πλέον μεταξύ των ομάδων που ερίζουν για την απόκτησή του.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό που θέλει να τον αρπάξει και την Τράμπζονσπορ που επιθυμεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο, υπάρχει και το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Μπεσίκτας, με τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα να υποστηρίζουν πως η πρόταση της ομάδας του Φατίχ Τερίμ δεν βρήκε ανταπόκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, επικαλούμενα ελληνικές πηγές, ισχυρίζονται πως ο “Μπάκα” θέλει να παίξει σε κάποιο εκ των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με προτίμηση σε Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία, με τα μίντια στην Τουρκία να υποστηρίζουν από την πλευρά τους πως οι πράσινοι τέθηκαν εκτός παιχνιδιού από τη στιγμή που ο παίκτης απέρριψε την πρότασή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.