ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Δεν θα υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων στα δύο παιχνίδια του Europa Conference League

Μόνο οπαδοί των γηπεδούχων

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Δεν θα υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων στα δύο παιχνίδια του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Λέφσκι Σόφιας στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και τα δύο ματς θα διεξαχθούν, εν τέλει χωρίς παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων, έπειτα και από τις εισηγήσεις τόσο της ελληνικής αστυνομίας όσο και αυτής της Σόφιας προς αποφυγή επεισοδίων.

Από την πρώτη στιγμή, μετά την κλήρωση, οι Αρχές των δύο χωρών δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους αφού υπήρχε κίνδυνος επεισοδίων και τελικά για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο αποφασίστηκε στους δύο αγώνες να υπάρχουν οπαδοί μόνο των γηπεδούχων.

Απόφαση που πάρθηκε και επειδή τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών των δύο γηπέδων θα είναι κλειστά λόγω τιμωριών από την UEFA, οπότε υπήρχε πρόβλημα και με το πώς θα χωρούσαν στις υπόλοιπες θύρες οι οπαδοί και των δύο ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων και μετά τις αυστηρές εισηγήσεις των αστυνομικών αρχών και των αρμόδιων Υπουργείων, οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιπλέον δυσκολία εξυπηρέτησης των γηπεδούχων φιλάθλων εκατέρωθεν εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στις δυο ομάδες, που θα αναγκαστούν να έχουν κλειστά τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών ενώ ειδικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ποινή- όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς- έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο νέο -ελπίζουμε μακρύ-ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.