ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πλέι οφ Super League: Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σήμερα – Το πρόγραμμα

Επιστρέφει η αγωνιστική δράση στα πλέι οφ της Super League

Πλέι οφ Super League: Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σήμερα – Το πρόγραμμα

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων επιστρέφουν σήμερα τα πλέι οφ της Super League, με την 3η αγωνιστική να περιέχει δύο ντέρμπι. 

Στο παιχνίδι που «ανοίγει» την αυλαία (17:00) της αγωνιστικής, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν το τρίποντο για να προσπεράσουν την ΑΕΚ και να της πάρουν την 3η θέση, σε περίπτωση που η «Ένωση» δεν φύγει νικήτρια από το Φάληρο.

Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη «Λεωφόρο». Οι «πράσινοι», που ετοιμάζονται για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό μετά την ψηφοφορία της ΠΑΕ, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του «δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος φαίνεται πως έχει «στρογγυλοκαθίσει» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μία ώρα αργότερα, σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση ΟλυμπιακόςΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο με… θαύμα χάνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού βρίσκονται στην κορυφή με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Από την άλλη, η «Ένωση» θέλει να δώσει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

17:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports Prime)

19:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT 1 HD)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

20:00 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Novasports Prime)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.