ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Super League: Ντέρμπι «Δικεφάλων» σήμερα στο ΟΑΚΑ – Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

Super League: Ντέρμπι «Δικεφάλων» σήμερα στο ΟΑΚΑ – Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα γίνει στις 19:30 στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. 

Με την αύρα του… Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αλλά και της ισοπαλίας που απέσπασε στη Λεωφόρο στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει τα τελευταία χρόνια κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι», ωστόσο, έχουν την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από την πανηγυρική πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Conference League. Αν η ΑΕΚ πάρει το «τρίποντο» απέναντι στους Θεσσαλονικείς, θα διατηρηθεί στην τρίτη θέση, που δίνει εισιτήριο για το β’ προκριματικό γύρο του Conference League, θα μειώσει την απόσταση από τη δεύτερη και, πιθανόν, να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τους Άρη και Παναθηναϊκό που λίγο νωρίτερα κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00).

Παιχνίδι που είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια των πλέι οφ και την προσπάθεια των δυο ομάδων να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «πράσινοι», βέβαια, έχουν και το… αποκούμπι του Κυπέλλου, όπου στα ημιτελικά θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Λαμία. Οι «κίτρινοι», έπειτα από την πρώτη ήττα τους με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο τους, ευελπιστούν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, κάτι που έκαναν σε όλα τα εντός έδρας ματς με το «Big-4» στην κανονική διάρκεια.

Στους «Ζωσιμάδες» (15:30), στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο και, σχεδόν βέβαιο, πρωταθλητή. Δίχως άγχος ο «Άγιαξ της Ηπείρου», που έχει ήδη πετύχει το στόχο του, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοδοξούν να κατακτήσουν και μαθηματικά όσο πιο γρήγορα γίνεται τον τίτλο ώστε να αφοσιωθούν στη συνέχεια στο διπλό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

15:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός Novasports Prime

19:00 Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Παναθηναϊκός Novasports Prime

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

19:30 ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Cosmote Sport 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.