ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Super League: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Τρεις ομάδες παλεύουν για τα play-offs

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Super League: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Τρεις ομάδες παλεύουν για τα play-offs

Στη μάχη για την 6η θέση η οποία οδηγεί στα play-offs θα πέσουν τα «φώτα» στην τελευταία αγωνιστική της Super League, καθώς Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα παλεύουν για μια θέση. 

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, που δεν δείχνει να πατάει καλά πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος, για να παραμείνουν εντός εξάδας, ενώ οι Κρητικοί θα υποδεχτούν τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο το τρίποντο, που σε συνδυασμό με ήττα ή ισοπαλία του Αστέρα θα τους βάλει στα play-offs.

Παράλληλα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα ταξιδέψει στον Βόλο για να πάρει τους τρεις βαθμούς που σε περίπτωση που δεν νικήσουν Αστέρας κι ΟΦΗ θα τον βάλουν στην εξάδα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι με την αφαίρεση πέντε βαθμών που επιβλήθηκε στους Γιαννιώτες, καθώς σε περίπτωση που επιστραφούν, ο ΠΑΣ θα είναι αυτός που θα βρεθεί στα play-offs, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Στα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», η επικίνδυνη έξοδος του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Ατρόμητο, αλλά και το ματς του ΠΑΟΚ στη Λαμία, πριν τον πρώτο αγώνα με τη Γάνδη για τους «16» του Europa Conference League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνοπτικά το πρόγραμμα (όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 19:00):

  • ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης COSMOTE SPORT 2 HD
  • Άρης – Ολυμπιακός Novasports Prime
  • Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Novasports 2HD
  • Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα COSMOTE SPORT 9 HD
  • Ιωνικός – Παναιτωλικός COSMOTE SPORT 8 HD
  • ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης COSMOTE SPORT 7 HD
  • Λαμία – ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 3 HD
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.