Αναλαμβάνει θέση στην Εθνική ομάδα ο Νίκος Ζήσης – Ξεκάθαρη επιθυμία του Β.Λιόλιου

Αναλαμβάνει θέση στην Εθνική ομάδα ο Νίκος Ζήσης – Ξεκάθαρη επιθυμία του Β.Λιόλιου

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος εξέφρασε την επιθυμία του οι σπουδαίοι παλαίμαχοι αθλητές να λάβουν θέση στην Εθνική ομάδα και στην ΕΟΚ, με το Νίκο Ζήση να είναι ένας εξ αυτών.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει επαφές με τον Νίκο Ζήση, στον οποίον θέλει να δώσει τη θέση του general manager στη «γαλανόλευκη».

Προφανώς, πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση, καθώς ο 38χρονος πρώην παίκτης γνωρίζει όσο λίγοι την… πραγματικότητα εντός της «επίσημης αγαπημένης» και έχει τιμήσει την Εθνική, υπηρετώντας την για πάνω από 20 χρόνια.

Ο χρυσός πρωταθλητής στο Eurobasket του 2005 βλέπει με θετικό μάτι την εν λόγω προοπτική, κατανοώντας πως ο συγκεκριμένος ρόλος είναι απόλυτα ταιριαστός με το προφίλ και τις ικανότητές του. Έτσι, οι δύο πλευρές προχωρούν, με στόχο να συμφωνήσουν και να αρχίσουν μια ενδιαφέρουσα συνεργασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως ο… παθιασμένος με το μπάσκετ Ζήσης φαίνεται πως έμεινε μακριά από τον αγαπημένο του χώρο μόνο για λίγους μήνες. Στις 28 Ιουνίου ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ανακοίνωσε το «αντίο» του από τα παρκέ και πλέον βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΟΚ για να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα, αυτή τη φορά από μια διαφορετική θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.