ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μιλγουόκι Μπακς: «Η ΚΑΕ Ελαφιακός εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά»

«Σας περιμένουμε στον Δήμο Μιλγουόκι!» γράφει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που ανήρτησε στα ελληνικά η ομάδα των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: «Η ΚΑΕ Ελαφιακός εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά»

Οι Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο έστειλαν τις ευχές τους για το νέο έτος, ως… ΚΑΕ Ελαφιακός στους Έλληνες φιλάθλους!

Οι αμυνόμενοι πρωταθλητές του NBA δεν γινόταν να ξεχάσουν το ελληνικό κοινό. Εξάλλου, είναι γνωστό πως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια να ποστάρουν ως… ΚΑΕ Ελαφιακός – λόγω της παρουσίας των αδερφών Αντετοκούνμπο – στα social media.

«Η πρωταθλήτρια ΝΒΑ, ΚΑΕ Ελαφιακός, εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά. Σας περιμένουμε στον Δήμο Μιλγουόκι!», ανέφερε χαρακτηριστικά το ευχητήριο μήνυμα των Μπακς στο Twitter, με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να φορούν τα εντυπωσιακά δακτυλίδια των πρωταθλητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Bucks/status/1477011399004065801

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.