ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Εξπρές της Φενέρ δεν κάνει στάση

Το Εξπρές της Φενέρ δεν κάνει στάση

Σ’ ένα παιχνίδι, όπου απουσίαζαν οι άμυνες, η Φενερμπαχτσέ πέρασε από την έδρα της Νταρουσάφακα με 100-106 κι έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο πέμπτο γκρουπ. Ο πολιτογραφημένος Τούρκος Ντίξον με 6/8 τρίποντα σημείωσε 24 πόντους, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους συμπαίκτες του στο ροζ φύλλο αγώνα. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Ούντο (21π.) και Βέσελι (16π.), ενώ για τους γηπεδούχους ο Χαραγκόντι  ήταν εντυπωσιακός με 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-37, 51-62, 73-86, 100-106

Νταρουσάφακα (Μαχμούτι): Γουίμπεκιν 5, Γιαγκμούρ 3, Ρέντινγκ 3, Ερντέν 12, Μαρκοϊσβίλι, Αλντεμίρ, Γκόρντον 12, Αρσλάν 17, Σλότερ, Χαραγκόντι 22 (8/11διπ., 2/4τριπ., 6ριμπ.)), Μπιέλιτσα 6,Πρέζλιτς 10.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φενερμπαχτσέ (Ομπράντοβιτς): Χίκμαν 3, Ούντο 21 (8/10διπ., 7ριμπ.), Άντιτς 3, Μπογκντάνοβιτς 12, Σλούκας 6, Βέσελι 16, Κάλινιτς 2, Ντίξον 24 (2/2 βολ., 6/8τριπ., 2/3διπ.), Ντατόμε 14.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.