ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο Top 50 των ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στην αθλητική κουλτούρα ο Αντετοκούνμπο

Στο Top 50 των ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στην αθλητική κουλτούρα ο Αντετοκούνμπο

Νέα διάκριση για τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το Bleacher Report τον συμπεριέλαβε στη λίστα των 50 προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή στην αθλητική κουλτούρα.

Μάλιστα η τιμή είναι ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως στη λίστα βρίσκονται από το ΝΒΑ μόνο οι Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Λοβ, Βίκτορ Ολαντίπο, Γκρεγκ Πόποβιτς και Στιβ Κερ.

Πέρα των επιδόσεων του 23χρονου σταρ των Μπακς στο ΝΒΑ και των τεράστιων προοπτικών που διαθέτει, στο άρθρο επισημαίνεται και η διαδρομή του από τις φτωχογειτονιές της Αθήνας μέχρι την κορυφή, κάτι που αποτελεί πηγέ έμπνευσης για πολλά παιδιά ανά τον κόσμο που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.