ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλιτώνει τον Τέιτουμ η Εθνική Ελλάδος: Τραυματίστηκε ο σταρ της Team Usa

Γλιτώνει τον Τέιτουμ η Εθνική Ελλάδος: Τραυματίστηκε ο σταρ της Team Usa

Σημαντικό πρόβλημα για τις ΗΠΑ ενόψει και της πιθανής αναμέτρησης με την Εθνική Ελλάδος στη δεύτερη φάση του Μουντομπάσκετ 2019, καθώς ο Τζέισον Τέιτουμ αναμένεται να χάσει την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.

Οι ΗΠΑ πήραν τελικά τη νίκη επί της Τουρκίας, έστω και στην παράταση, στη δεύτερη αγωνιστική του Μουντομπάσκετ της Κίνας, όμως έχασαν τον Τζέισον Τέιτουμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για περίπου 5 ημέρες, χάνοντας τα επόμενα δύο παιχνίδια της εθνικής του ομάδας, με το δεύτερο να αφορά την κόντρα του με την Ελλάδα, αν και εφόσον η «γαλανόλευκη» επικρατήσει αύριο (05/09, 15:00) της Νέας Ζηλανδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.