ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Θέλει την πρώτη νίκη Μπαρτζώκα και να μείνει… ζωντανός

Ολυμπιακός: Θέλει την πρώτη νίκη Μπαρτζώκα και να μείνει… ζωντανός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπάγερν στο ΣΕΦ (20:30, Novasports1HD) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη, αλλά και να κρατήσει τον Ολυμπιακό… ζωντανό όσον αφορά τις ελπίδες για την οχτάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και την πίεση που υπάρχει για ένα θετικό αποτέλεσμα, θεωρώντας ότι η άμυνα της ομάδας του πρέπει να είναι αρκετά πιεστική ειδικά στην περιφέρεια όπου η Μπάγερν διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ.

Στον αγώνα του Μονάχου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 85-82 στις 19 Νεομβρίου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει 19 λάθη, νούμερο απαγορευτικό ειδικά για εκτός έδρας αγώνα. Στόχος φυσικά είναι μία… άτυπη ρεβάνς, η οποία θα δώσει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να ανέβει στην βαθμολογία, όπου τώρα βρίσκεται στην 14η θέση με ρεκόρ 7-12. Η νίκη επίσης θα βελτιώσει και το αρνητικό ρεκόρ εντός έδρας, έχοντας 4 νίκες και 5 ήττες.

Διαιτητές είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Εμίν Μογκούλκοτς και Έντουαρτν Ουντιάνσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.