ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ν. Μιλουτίνοφ – Σωριάστηκε στο παρκέ!

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ν. Μιλουτίνοφ – Σωριάστηκε στο παρκέ!

Μια ακόμα ατυχία για τον Ολυμπιακό, καθώς είδε τον Νικολά Μιλουτίνοφ να τραυματίζεται στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου με την Βιλερμπάν και σε μία ανύποπτη φάση, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προσπάθησε να διεκδικήσει ένα ριμπάουντ, όμως έπεσε άτσαλα και γύρισε στον αστράγαλό του.

Ο Σέρβος σέντερ σωριάστηκε στο παρκέ και άπαντες έτρεξαν προς το μέρος του για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Απευθείας κινητοποιήθηκε το ιατρικό τιμ των Ερυθρόλευκων, με τον Σέρβο σέντερ να πηγαίνει υποβασταζώμενος στα αποδυτήρια, με την φάση να δείχνει ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως είναι λογικό στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει τεράστια ανησυχία για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, την ώρα που τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.