Ο Λεμπρόν Τζείμς αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του

Ο Λεμπρόν Τζείμς αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του

«Για πάντα στους Λέικερς», αυτό ήταν το μήνυμα του Λεμπρόν Τζέιμς, όταν ερωτήθηκε για το που θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του.

Mία δήλωση που σίγουρα θα προκαλέσει χαρά στις τάξεις των φίλων των Λέικερς πραγματοποίησε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Συγκεκριμένα ο «βασιλιάς» σε ερώτηση φίλου της ομάδας στα social media για το μέλλον του απάντησε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ακόμα παίζω φίλε και θέλω να έχω ανοιχτές όλες τις επιλογές μου. Αυτή τη στιγμή όμως θα σου πω ένα πράγμα: Δεν θέλω να βρίσκομαι πουθενά αλλού εκτός από εδώ. Θέλω να είμαι Λέικερ για την υπόλοιπη ζωή μου», δείχνοντας αφενός πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του το Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς και αφετέρου πως έχει πραγματικά δεθεί με την ομάδα των «λιμνανθρώπων» και την πόλη του Λος Άντζελες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.