«Πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων του Ολυμπιακού – Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού

«Πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων του Ολυμπιακού – Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ για κορωνοϊό όλων όσοι υποβλήθηκαν σε σχετική εξέταση την Παρασκευή.

Τόσο οι παίκτες της ομάδας, όσο και τα μέλη του σταφ εξετάστηκαν, όπως επιβάλλεται από το πρωτόκολλο, κάτι που επιτρέπει την έναρξη των προπονήσεων από την Δευτέρα στο ΣΕΦ.

Σε αυτές θα συμμετέχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας πλην των Αμερικανών, που βρίσκονται στις πατρίδες τους, ενώ οι Πρίντεζης και Κόνιαρης αναμένεται να ενσωματωθούν με 1-2 μέρες καθυστέρηση, καθώς βρίσκονταν σε Σύρο και Χανιά αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την οριστική απόφαση της Ευρωλίγκας, για το αν θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν ή όχι. Το σχετικό πλάνο κάνει λόγο για συνέχεια της διοργάνωσης σε μία πόλη, από τις 4 μέχρι τις 26 Ιουλίου και μέχρι τις 24-25 Μαΐου αναμένεται να ανακοινωθεί εάν θα προχωρήσει ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.