ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euroleague: Το Βελιγράδι ως «φαβορί» για τη διεξαγωγή του Final 8 βλέπουν οι Σέρβοι

Euroleague: Το Βελιγράδι ως «φαβορί» για τη διεξαγωγή του Final 8 βλέπουν οι Σέρβοι

Η προαναγγελία του Τζόρντι Μπερτομέου για Final 8 αποκλειστικά σε μία πόλη λόγω πανδημίας, έχει ήδη δημιουργήσει έναν άτυπο «πόλεμο» για το ποια πόλη και χώρα θα αναλάβει χρέη οικοδεσπότη.

Ελλάδα, Σερβία και Λιθουανία έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη Euroleague για να αναλάβουν το τουρνουά, εφόσον αυτό αποφασιστεί τελικά να γίνει, με το Βελιγράδι να έχει το αβαντάζ, σύμφωνα με τον διευθυντή της «Stark Arena», Γκόραν Γκρίμποβιτς.

Μιλώντας στο RTS, ο άλλοτε διεθνής Σέρβος μπασκετμπολίστα, υποστήριξε ότι η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι το φαβορί για τη διοργάνωση, εξαιτίας των άμεσων επαφών της με τη Euroleague.

Οι δηλώσεις του Γκρίμποβιτς για τη Euroleague

«Πρέπει να συγκεντρώσουμε 18 ομάδες σε μία πόλη και να διεξαχθούν έξι αγωνιστικές πριν τελειώσει η EuroΛeague. Μιλάμε για 54 αγώνες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, θα γίνει το Final 8 και το Final 4. Μιλάμε δηλαδή για 62 αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Βελιγράδι έχει το αβαντάζ σε σχέση με όλες τις άλλες πόλεις, γιατί ξεκινήσαμε να επικοινωνούμε με την EuroLeague πολύ νωρίτερα, από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε γνωστό το πλάνο επανέναρξης σε μία πόλη. Στείλαμε αμέσως γράμμα με τον δήμαρχο, Γκόραν Βέσιτς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.