ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με άδειες κερκίδες ξεκινούν τη σεζόν οι 11 από τις 18 ομάδες της Euroleague

Με άδειες κερκίδες ξεκινούν τη σεζόν οι 11 από τις 18 ομάδες της Euroleague

Δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο η διοργάνωση της Euroleague, καθώς μόλις επτά από τις δεκαοκτώ ομάδες της διοργάνωσης θα έχουν κόσμο στις κερκίδες τους.

Μετά από μια σεζόν που ο κορωνοϊός της έβαλε «λουκέτο», η Euroleague ετοιμάζεται αυτή την εβδομάδα να κάνει.. τζάμπολ, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί, παρά τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Πέρα από το νέο αυστηρό πρωτόκολλο που θεσπίστηκε για τις ομάδες, η Euroleague ενημέρωσε ότι σε πρώτη φάση επτά από τις 18 ομάδες της διοργάνωσης θα είναι σε θέση να υποδεχθούν το κοινό τους, το οποίο θα έχει αποστάσεις στα γήπεδά τους (από 400 έως 7.500 θεατές, ανάλογα με την έδρα και της εκάστοτε ομάδας και το πρωτόκολλο που ισχύει σε κάθε χώρα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τις Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι, Βιλερμπάν, Βαλένθια, Ζαλγκίρις και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν έδρα σε Ιταλία, Ρωσία, Γαλλία, Ισπανία και Λιθουανία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.