ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαλύψεις από τον τενίστα Νικ Κύργιο: «Δεν έπαιζα καλά επειδή ήμουν ερεθισμένος… μου έλειπε το σεξ»

Αποκαλύψεις από τον τενίστα Νικ Κύργιο: «Δεν έπαιζα καλά επειδή ήμουν ερεθισμένος… μου έλειπε το σεξ»

Νέο θόρυβο γύρω από το όνομα του προκάλεσε ο εκκεντρικός Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος, μιλώντας για τις περσινές κακές του εμφανίσεις.

Ο Αυστραλός -ελληνικής καταγωγής- τενίστας σε συνέντευξη του στο News.AU. μίλησε για την επίδραση που είχε στην απόδοση του το γεγονός πως δεν έκανε σεξ.

«Με την πρώτη μου σύντροφο, μια φορά έλειψα για έξι μήνες. Όταν προσπαθείς να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδο, αρχίζει να σου λείπει κάποιος αισθηματικά, σωματικά και παθαίνεις σεξουαλική απογοήτευση.

Ήμουν στο γήπεδο και δεν μπορούσα να παίξω γιατί ήμουν λίγο ερεθισμένος, αν με καταλαβαίνεις» τόνισε ο 26χρονος τενίστας.

«Δεν έχει σημασία αν κάνεις δουλειά γραφείου… Αν δεν βλέπεις το έτερο σου ήμισυ, σε επηρεάζει. Στη δουλειά, στη διάθεση, στα πάντα… ήμουν ο πιο κακοδιάθετος όταν ήμουν μακριά από τη σύντροφο μου για πολύ καιρό» πρόσθεσε.

Ο Κύργιος πλέον είναι στην Καμπέρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του και νιώθει πολύ καλύτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γι’ αυτό το τένις είναι τόσο δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Το πνευματικό κομμάτι είναι γελοίο. Σωματικά, πρέπει να είσαι κτήνος» σχολίασε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.