ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο.Ελαμπντελαουί: Επιστρέφει στις προπονήσεις μετά απο ένα χρόνο – Τι είπε για τον τραυματισμό του λόγω βεγγαλικών

Ο.Ελαμπντελαουί: Επιστρέφει στις προπονήσεις μετά απο ένα χρόνο – Τι είπε για τον τραυματισμό του λόγω βεγγαλικών

Ήταν παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2021 όταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σόκαρε με τον τραυματισμό του στο μάτι λόγω βεγγαλικών, με τους γιατρούς να εκφράζουν φόβο για απώλεια της όρασής του.

Από τότε πέρασε ένας χρόνος και κάτι μέρες και ο Νορβηγός δεξιός μπακ της Γαλατασαράι, τον οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι έμαθαν καλά από τα χρόνια του στον Ολυμπιακό, βλέπει ξανά φως στην άκρη του τούνελ, αφού επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του.

Τον Νοέμβριο, πριν δύο μήνες δηλαδή, ο Ελαμπντελαουί είχε δηλώσει «ήμουν τυφλός και τώρα πια βλέπω», τονίζοντας ότι στόχος του και επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στη δράση από τον Ιανουάριο του 2022.

Και όλα δείχνουν ότι ακριβώς έτσι θα γίνει, αφού μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ για να εξεταστεί κανονικά, Ομάρ Ελαμπντελαουί πήρε την άδεια των γιατρών και επέστρεψε, αρχικά, στις προπονήσεις της Γαλατασαράι.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στα social media, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω με την ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ανεβάζοντας και δύο φωτογραφίες του που τον δείχνουν να προπονείται με ειδικά γυαλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.