ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έσπασαν την μπουτίκ του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο – Τι αναφέρει η αστυνομία

Έσπασαν την μπουτίκ του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο – Τι αναφέρει η αστυνομία

Το γήπεδο του Παναιτωλικού έγινε στόχος από αγνώστους που προκάλεσαν ζημιές στο Αγρίνιο με… αφορμή την συμπλήρωση 7 χρόνων από την δολοφονία Γρηγορόπουλου! 

Ομάδα αγνώστων, που πήραν μέρος στην πορεία που έγινε σε δρόμους του Αγρινίου… επιδόοθηκε σε καταστροφές. Οι δράστες ξέσπασαν σε κάδους και μάρμαρα, σε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και στην μπουτίκ στο γήπεδο του Παναιτωλικού αφού έσπασαν τα τζάμια και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό της. Έτσι είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσει το απόγευμα της Δευτέρας, πριν την σέντρα του αγώνα με τον Ατρόμητο!

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Χθες (06-12-2015) και ώρα 20:15, στην  πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο, (150) περίπου άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που συμμετείχαν σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία ολοκληρώθηκε ήσυχα μετά από μισή ώρα περίπου.

Κατά την αποχώρηση των ατόμων, μια ομάδα αποτελούμενη από σαράντα (40) περίπου άτομα προκάλεσαν φθορές σε ιδιωτικές υποδομές ρίχνοντας τουλάχιστον δυο εμπρηστικούς μηχανισμούς και πληθώρα αντικειμένων (πέτρες), ενώ παράλληλα έθεσαν φωτιές και σε κάδους απορριμμάτων.

Πιο συγκεκριμένα καταγράφηκαν μικροφθορές σε επιγραφές δυο τραπεζών, σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ καθώς και σε υαλοπίνακες γραφείων και μπουτίκ ποδοσφαιρικού σωματείου. Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε πλήρως με τις παρεμβάσεις των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες χωρίς να προβούν στη  χρήση δακρυγόνων μέσων, πραγματοποίησαν τέσσερις συλλήψεις και είκοσι οκτώ προσαγωγές (είκοσι επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας).

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί (δυο εκ των όποιων ήταν αδέλφια) ηλικίας 18, 18, 17 και 16 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της κοινής ειρήνης και διάπραξη διακεκριμένων φθορών κατά συναυτουργία.

Για όλες τις αστυνομικές ενέργειες και την εξέλιξη των περιστατικών ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.