ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο διεθνής Λαρισαίος Βαγγέλης Μόρας που έχασε τον αδελφό του ίδρυσε το Save Moras με σκοπό τη δωρεά μυελού των οστών

Ο διεθνής Λαρισαίος Βαγγέλης Μόρας που έχασε τον αδελφό του ίδρυσε το Save Moras με σκοπό τη δωρεά μυελού των οστών

Η θετική πλευρά του να χαρίζεις ζωή σε κάποιον, η υποστήριξη, ενθάρρυνση και διάδοση της προσπάθειας του σωματείου «Save Moras» που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών αγκαλιάσθηκε χθες από εκατοντάδες Λαρισαίους που γέμισαν ασφυκτικά το “Χατζηγιάννειο” Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του σωματείου αλλά και την πληροφόρηση του κοινού για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών και τους τρόπους που εύκολα, μπορεί ο καθένας μας να γίνει δότης, σώζοντας ενδεχομένως κάποια στιγμή της ζωής του, μία άλλη ανθρώπινη ζωή.

Η ιδέα του σωματείου αυτού ήταν μια ιδέα του Λαρισαίου διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα με αφορμή τον χαμό του αδελφού του.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Βασιλόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κ. Σπυριδωνίδης αλλά και ο Βαγγέλης Μόρας που μετέφερε την εμπειρία του ως δότης μυελού των οστών στον αδερφό του ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν οι βουλευτές Χρ. Κέλλας, Κώστας Μπαργιώτας και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.