ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο δημοσιογράφος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κάλεσε στη Βουλή τον Ιβάν Σαββίδη

Ο δημοσιογράφος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κάλεσε στη Βουλή τον Ιβάν Σαββίδη

O μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αποδέχτηκε την πρόσκληση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για να μιλήσει αύριο στις 18:30 στη Μόνιμη Επιτροπή του Ελληνισμού της Διασποράς ενώπιον των 33 βουλευτών μελών της.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει στο πλαίσιο του «Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας», αλλά και για την ανάγκη προσέλκυσης «Επενδύσεων Ομογενών» στη χώρα μας, εν όψει μάλιστα της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Στη Βουλή θα βρίσκεται την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα  ο Ιβάν Σαββίδης, ως πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας, προσκεκλημένος του Προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς  Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα μιλήσει προς τους 33 βουλευτές-μέλη της Επιτροπής, παρουσία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη, του Αντιπροέδρου του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σαμαρά, και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Εμπόρων Θεσσαλονίκης Γιάννη Μανδρίνου,  στο πλαίσιο τόσο του «Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας», όσο και της συνεχιζόμενης συζήτησης στην Επιτροπή για την ανάγκη προσέλκυσης «Επενδύσεων Ομογενών» στη χώρα μας, ενόψει μάλιστα  της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.