ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλλιεργούν μαριχουάνα στο γήπεδο – Το βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου

Καλλιεργούν μαριχουάνα στο γήπεδο – Το βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου

Ένας οπαδός της Πενιαρόλ, ομάδας του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης, τράβηξε ένα βίντεο που έχει viral στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο φαίνεται ένα δενδρύλλιο μαριχουάνας, να έχει φυτρώσει στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ομάδας του Μοντεβιδέο, «Estadio Campeón del Siglο».

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ουρουγουάης, δεν είναι το μοναδικό δενδρύλλιο, καθώς κι άλλα έχουν φυτρώσει κι αναπτύσσονται στο γήπεδο των «αουρινέγκρος» (παρατσούκλι της Πενιαρόλ). Μάλιστα, τονίζεται ότι τον Ιούλιο του 2017, η χώρα της Νοτίου Αμερικής έγινε η πρώτη παγκοσμίως που νομιμοποίησε την πώληση της μαριχουάνας μέσω φαρμακείων εντός των συνόρων της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.