ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτο επεισόδιο- Σπανούλης σε Παπά: «Βούλωσέ το, μη σε φτύσω στο πρόσωπο» (βίντεο)

Απίστευτο επεισόδιο- Σπανούλης σε Παπά: «Βούλωσέ το, μη σε φτύσω στο πρόσωπο» (βίντεο)

Η μεγάλη ένταση στο ντέρμπι των «αιωνίων» πέρασε και στους παίκτες, με τον εκνευρισμένο Βασίλη Σπανούλη να λογομαχεί με τον Νίκο Παπά, την ώρα που οι δύο ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Μάλιστα, η κάμερα «έπιασε» τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκο Παππά να ανταλλάσσουν κουβέντες, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να λέει «Βούλωσέ το, μην σε φτύσω στο πρόσωπο»!

Ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν έκανε καλό παιχνίδι ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού τα «έβαλε» και με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά μετά το άκουσμα της κόρνας για τελευταία φορά, οι δύο παίκτες έφυγαν αγκαλιασμένοι από τη φυσούνα.

Από την άλλη, ο Νίκος Παπάς ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και το κλειδί της νίκης του Παναθηναϊκού επί του «αιώνιου» αντιπάλου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.