ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δάγκωσε το… πέoς αντιπάλου του και αποβλήθηκε για πέντε χρόνια

Γαλλία: Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δάγκωσε το… πέoς αντιπάλου του και αποβλήθηκε για πέντε χρόνια

Με αποκλεισμό από τα γήπεδα για πέντε χρόνια τιμωρήθηκε ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στη Γαλλία επειδή δάγκωσε το… πέoς αντιπάλου του σε καβγά μετά από τον αγώνα των ομάδων τους.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο μετά από αγώνα των ομάδων Terville και Soetrich που έληξε ισόπαλος 1-1.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης το θύμα – που αγωνίζεται με τη φανέλα της Terville – προσπάθησε να χωρίσει τον δράστη-ποδοσφαιριστή της Soetrich από τον καβγά που έστησε με αντίπαλό του στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο θύμα της επίθεσης χρειάστηκε να γίνουν 10 ράμματα για να κλείσει η πληγή.

Η πειθαρχική επιτροπή που έλαβε την απόφαση για την αυστηρή τιμωρία του δράστη ζήτησε, μάλιστα, τη συμβουλή ειδικού πριν να προχωρήσει στην ετυμηγορία της.

Εκτός από τον δράστη, με τιμωρία αποβολής από τα γήπεδα για έξι μήνες τιμωρήθηκε και το θύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών και πρόστιμο 200 ευρώ επιβλήθηκε και στην Terville, η οποία ήταν γηπεδούχος στον επίμαχο αγώνα, επειδή δεν διασφάλισε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.