ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργισμένος με οργανωμένους του Παναθηναϊκού ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Θα τους βάλω τις κουκούλες στον κ…» (βίντεο)

Οργισμένος με οργανωμένους του Παναθηναϊκού ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Θα τους βάλω τις κουκούλες στον κ…» (βίντεο)

Κατά των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στρέφεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη μίλησε με σκληρές εκφράσεις στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε τόσο στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τον Παναθηναϊκό, όσο και σε αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια της απονομής.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο πρόεδρος του Συλλόγου ξεκαθάρισε πως είναι διατεθειμένος να μπει μπροστά έτσι ώστε να επέλθει η κάθαρση στον χώρο της Θύρας 13 και του συνδεσμιακού κινήματος του «τριφυλλιού», κάνοντας μια ακόμα υποχώρηση για το καλό του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαρίθμησε όλες τις ενέργειες και δράσεις που έχει κάνει έτσι ώστε να υπάρξει συνεννόηση με τη Θύρα 13 και να δρουν κι οι οπαδοί για το καλό του Συλλόγου, ενώ παράλληλα έφερε στο φως και περιστατικά στα οποία μέρος των οργανωμένων ενεργούσε έχοντας τον ρόλο του «νταβατζή» του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» σχολίασε πως παρότι έχει υποστεί πάρα πολλά, δεν θα κάνει πίσω και θα μπει ξανά μπροστάρης για να έρθει η κάθαρση στο συνδεσμιακό κίνημα.

Επίσης, απένειμε ξανά τα εύσημα σε όσους, απλοί ή οργανωμένοι οπαδοί, τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν το τμήμα βόλεϊ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, όμως, διαχώρισε όσους έχουν προχωρήσει σε πράξεις ανάλογες με αυτές που συνέβησαν στην απονομή του Λιγκ Καπ.

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε την υποστήριξη όλου του Παναθηναϊκού κόσμου, οργανωμένου και μη, για να μπει ένα τέλος στην «άρρωστη» κατάσταση που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια στις τάξεις της Θύρας 13.

Η συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.