ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία Τ.Φλόιντ: Με τηλεβόα σε διαδήλωση ο Γ.Αντετοκούνμπο – «Θέλουμε αλλαγή – Θέλουμε δικαιοσύνη» (φώτο-βίντεο)

Δολοφονία Τ.Φλόιντ: Με τηλεβόα σε διαδήλωση ο Γ.Αντετοκούνμπο – «Θέλουμε αλλαγή – Θέλουμε δικαιοσύνη» (φώτο-βίντεο)

Ο σούπερ σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο δε θα μπορούσε να μείνει άπραγος μετά τη δολοφονία του George Floyd, που έχει προκαλέσει κύμα οργής και αγανάκτησης σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Έτσι, ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ένωσε τη φωνή του με εκατομμύρια ανθρώπους που ζητούν αλλαγή. Αρχικά το έπραξε μέσω των social media και εν συνεχεία μέσω διαδηλώσεων.

Ο Giannis, ο οποίος αποτελεί ένα πρότυπο κι ένα είδωλο για την πόλη του Μιλγουόκι, συμμετείχε ενεργά, μαζί με τα αδέρφια του Θανάση και Αλεξ, σε πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του George Floyd. Πρωτοστάτησε στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη και συγκλόνισε με τα λόγια του ζητώντας «αλλαγή και δικαιοσύνη».

«Δεν είναι μόνο οι Μπακς. Αυτή είναι η πόλη μας. Μας αφορά όλους. Θέλουμε αλλαγή. Θέλουμε δικαιοσύνη. Αυτό θα κάνουμε. Θα είμαι μαζί σας. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο Μιλγουόκι και να μην φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους. Δεν θέλω να βλέπουμε τέτοια περιστατικά. Δεν θέλω το παιδί μου να δει κάτι τέτοιο και να έχει μίσος στην καρδιά του. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Δεν με νοιάζει η δημοσιότητα. Θέλω απλά να δείτε όλοι ότι είμαι εδώ» είπε μεταξύ άλλων ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος, φορούσε μια μπλούζα με το μήνυμα «I can’t breathe», ενώ μοίρασε και νερά στο πλήθος που συμμετείχε στη διαδήλωση.

Δείτε βίντεο:

https://twitter.com/BleacherReport/status/1269433601713745924

https://twitter.com/AthleteSwag/status/1269457258506784768

https://twitter.com/HannahFOX6Now/status/1269402615244259328

https://twitter.com/WISN_Caroline/status/1269401944528957440

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/bvbpatch/status/1269438778831233024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.