ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλεσάντρο Τζεντίλε: Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Έπεσε από ύψος 4 μέτρων

Αλεσάντρο Τζεντίλε: Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Θύμα σοβαρού ατυχήματος έπεσε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Αλεσάντρο Τζεντίλε στη διάρκεια των διακοπών του, στη Φορμεντέρα της Ισπανίας.

Ο πρώην αρχηγός της Ολίμπια Μιλάνο, που την τελευταία σεζόν έπαιξε πρώτα στη Βαρέζε και μετά στην Μπρίντιζι, έπεσε από μια ξύλινη κατασκευή ύψους σχεδόν 4 μέτρων, στη βίλα που είχε νοικιάσει στις Βαλεαρίδες για διακοπές, μαζί με τον αδελφό του Στέφανο.

Η δομή υποχώρησε και ο Τζεντίλε έπεσε ανάσκελα με το σώμα προς το έδαφος από ύψος τεσσάρων μέτρων, συμβάν που ανάγκασε σε άμεση κι εσπευσμένη διακομιδή του με ελικόπτερο στο νοσοκομείο στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, όπου παραμένει ακόμα.

Τραυματίστηκε και ίσως χειρουργηθεί ο Τζεντίλε

Ο Τζεντίλε έχει κάποια κατάγματα στους σπονδύλους, γι΄ αυτό θα μεταφερθεί στη Νάπολη όπου πιθανότατα θα πρέπει να χειρουργηθεί. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κίνδυνος για τη συνέχεια της καριέρας του, αλλά διακοπής της για λίγους μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες με μια ανάρτηση στο Instagram: «Απλώς ένα ατύχημα, τίποτα σοβαρό, είμαι καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.