ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2022: Η Νίβες Σέλσιους φωτογραφήθηκε με μαγιό στα χρώματα της Κροατίας και «γκρέμισε» το Instagram

Το μοντέλο από την Κροατία προκαλεί πάντα με τις φωτογραφίες της

Μουντιάλ 2022: Η Νίβες Σέλσιους φωτογραφήθηκε με μαγιό στα χρώματα της Κροατίας και «γκρέμισε» το Instagram

Μπορεί να μην είναι στο Κατάρ αλλά το μυαλό της είναι δίπλα στην εθνική ομάδα της Κροτίας που δίνει τις μάχες της στο Μουντιάλ.

Η Νίβες Σέλσιους για αυτό τον λόγο πριν από το παιχνίδι της Κροατίας με τον Καναδά φόρεσε μαγιό στα χρώματα της σημαίας της χώρας της και έβαλε ένα κινητό ανάμεσα στα στήθη της όπως είχε κάνει το 2010 η Παραγουανή Λαρίσα Ρικέλμε.

Τη φωτογραφία συνόδεψε η λεζάντα: «Φέρνεις ακόμη τύχη?».

Η Νίβες έγινε γνωστή στην Ελλάδα από το πέρασμα του πρώην συζύγου της Ντίνο Ντριπτς από την ΑΕΚ το 2011. Πολλοί ξέχασαν τον Ντίνο αλλά όλοι θυμούνται την Νίβες. Οι δύο τους είχαν χωρίσει επεισοδιακά με την Νίβες να τον κατηγορεί για κακοδιαχείριση στα οικονομικά.

«Είχαμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε να αγοράσουμε ψωμί. Ο Ντίνο είχε αναγκαστεί να πάρει λεφτά από τοκογλύφους για να πληρώσει κάποια δάνεια. Είναι αλήθεια πως τζόγαρε, αλλά όχι στο βαθμό που ανέφεραν τα ΜΜΕ. Έχασε πολλά χρήματα κι ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα άρχισαν όταν επένδυσε μετά από παραίνεση της οικογένειάς του σε μια εταιρεία ακινήτων, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε» είχε πει μεταξύ άλλων μετά το διαζύγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.