ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από τη Fiat Auto Hellas στον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλου

Από τη Fiat Auto Hellas στον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλου

Η Κορίνα Πατέλη Bell μετά από πολλά χρόνια στο τμήμα δημοσίων σχέσεων της Fiat Auto Hellas αλλάζει πορεία και στρέφει τα ενδιαφέροντα της στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η Κορίνα Πατέλη Bell στην προσωπική της σελίδα του FB γράφει:

«Mετά από μία πολυετή καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, πλήρης εμπειριών και βιωμάτων, επιθυμώ να αξιοποιήσω όσα έμαθα για το κοινό όφελος.

Αποφάσισα, λοιπόν, να αποδεχτώ την πρόταση του Δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Grigoris Konstantellos και να συστρατευτώ στο συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις», με μοναδική μου φιλοδοξία τη συμμετοχή στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας και στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών.

Αυτοδημιούργητη, με μεγάλη εμπειρία στη λήψη αποφάσεων και την επίλυση προβλημάτων, θέλω πραγματικά να προσφέρω και να ενισχύσω την αποτελεσματικότητα των δράσεων του Δήμου και να συμβάλλω ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του οράματος του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την πόλη μας.

Καινοτομία, σύγχρονες αντιλήψεις, φρέσκες ιδέες, οργάνωση και δράσεις ουσίας για το κοινό όφελος, είναι οι λέξεις που συμπυκνώνουν το όραμά μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, με ιδιαίτερη τιμή, εκθέτω στην κρίση των συμπολιτών μου την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές το Μάιο, του 2019.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.