Σοκαριστικό ατύχημα με Έλληνα οδηγό αγώνων στην Πορτογαλία (βίντεο)

Σοκαριστικό ατύχημα με Έλληνα οδηγό αγώνων στην Πορτογαλία (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα έλαβε χώρα στον αγώνα του European Le Mans Series (ELMS), στην Πορτογαλία, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Λασκαράτο, χωρίς ευτυχώς να υποστεί κάποιον τραυματισμό.

Όλα συνέβησαν όταν ο Μέμο Ρόχας στο #30 LMP2 της Duqueine, είδε το πίσω αριστερό ελαστικό του να φεύγει από το αγωνιστικό στην ταχύτατη έξοδο από την τελευταία στροφή. Πίσω από το LMP2 του Ρόχας που έκανε περιστροφές ακολουθούσε ένα ακόμα πρωτότυπο και στη συνέχεια αυτό του Ανδρέα Λασκαράτου.

Το πρώτο κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποφύγει το #30, όμως όχι ο Λασκαράτος. Η Ligier καταστράφηκε, όμως ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, χάρη στα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που παρέχουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα, δήλωσε ότι το λάθος ήταν δικό του και ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη της ομάδας του για την εγκατάλειψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.