ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βόμβα»: Επιστρέφει στην Renault o Φερνάντο Αλόνσο

«Βόμβα»: Επιστρέφει στην Renault o Φερνάντο Αλόνσο

Την Τετάρτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο θρύλος της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο επιστρέφει στην Formula 1 το 2021 και μάλιστα… στην ομάδα που έγραψε ιστορία.

Ο θρύλος επιστρέφει! Μετά από 3 χρόνια αποχής, ο Φερνάντο Αλόνσο, επιστρέφει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2021!

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, θα πάρει τη θέση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στην Renault τη νέα σεζόν που μετά την αποχώρηση του Φέτελ θα πάει στην McLaren και θα έχει team mate τον Εστεμπάν Οκόν.

Ο 39χρονος, επιστρέφει στην Renault που κατέκτησε τα δύο πρωταθλήματά του για τρίτη φορά μετά από 11 χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φερνάντο Αλόνσο τις τελευταίες του σεζόν πριν αποσυρθεί προσωρινά έτρεχε στη McLaren, ενώ όσο ήταν μακριά από την F1 κατέκτησε το Le Man, ενώ φέτος θα προσπαθήσει να κάνει το triple crown αφού θα τρέξει στο Indy 500 με την Βρετανική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.