ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προσφορές για τον Αύγουστο από τη Renault

Προσφορές για τον Αύγουστο από τη Renault

Αυτό τον Αύγουστο οι προτάσεις της Renault είναι πιο συμφέρουσες από ποτέ, καθιστώντας την επίσκεψη σε μια έκθεση της μάρκας μια έξυπνη κίνηση.

Βασική επιδίωξη της Renault και της TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ είναι η παροχή προς τους αγοραστές ολοκληρωμένων λύσεων  για όλη τη γκάμα, οι οποίες παρέχουν σημαντικά οφέλη τόσο κατά την αγορά, όσο και καθ’ όλο τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου. Αυτό ακριβώς είναι η «Αξία Renault», λύσεις που δίνουν στα χρήματα του καταναλωτή περισσότερη αξία.  

   

Αυτό τον Αύγουστο, οι αγοραστές μπορούν να ανακαλύψουν στις εκθέσεις Renault, τα Twingo, Clio και Captur σε προτάσεις που ξεχωρίζουν τόσο για τα προϊοντικά τους χαρακτηριστικά, όσο και για το σημαντικό τελικό όφελος που προκύπτει για τον πελάτη.

Το 5θυρο Twingo, το Clio και το crossover Captur, δίνουν μία  λύση στις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης με έμφαση στην πρακτικότητα, την οικονομία, αλλά και την οδηγική απόλαυση.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με άμεση παράδοση του αυτοκινήτου και περισσότερα πλεονεκτήματα από ποτέ, αυτό τον Αύγουστο στη Renault οι αγοραστές είναι ακόμα πιο κερδισμένοι.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.