ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αίγιο: Ατύχημα στον αγώνα κυπέλλου Motocross 2023 – Τρεις τραυματίες

Σημειώθηκε στην κατηγορία OPEN που τρέχει μαζί με την Senior και στο τελευταίο σκέλος για την ημέρα

Αίγιο: Ατύχημα στον αγώνα κυπέλλου Motocross 2023 – Τρεις τραυματίες

Στο Αίγιο πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 5 Μαρτίου ο δεύτερος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας στο Motocross και σε αναμονή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.

Ωστόσο, στην κατηγορία OPEN που τρέχει μαζί με την Senior και στο τελευταίο σκέλος για την ημέρα, έμελλε να σημειωθεί ατύχημα με την εμπλοκή των προπορευόμενων αναβατών στην δεύτερη στροφή μετά την εκκίνηση.

Τρεις αναβάτες τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων πιο σοβαρά και χειρουργείται αυτή την στιγμή με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μετά την επιστροφή των ασθενοφόρων που είχαν ήδη πραγματοποιήσει την διακομιδή των τραυματιών επικράτησε ένταση μεταξύ ορισμένων αναβατών που δεν ήθελαν να συνεχιστεί ο αγώνας σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους τραυματισμένους και σε εκείνους που συνέχισαν στο δεύτερο και τελευταίο σκέλος του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.