ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Ferrari του Gran Turismo 7 (φωτό-βίντεο)

H Ferrari παρουσίασε την Vision Gran Turismo που θα είναι διαθέσιμη λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Ferrari του Gran Turismo 7 (φωτό-βίντεο)

Όπως περιμένει κανείς από ένα εικονικό μοντέλο που θα πρωταγωνιστήσει στο Gran Turismo 7 και για το οποίο δεν υπάρχει φυσικά κανένας περιορισμός η νέα Ferrari Vision Gran Turismo έχει φουτουριστική εμφάνιση.

Ταυτόχρονα διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν στα αγωνιστικά της μάρκας των δεκαετιών του ’50 και του ’60 και πιο συγκεκριμένα από τις 330 P3 και 512 S.

O κινητήρας είναι ο V6 bi-turbo των 3.000 κυβικών των 296 GTB και GTS που για την περίσταση και από τη στιγμή που όμως είπαμε δεν υπάρχουν όρια ρύπων έχει ανέβει πάνω από τους 1.000 ίππους, πιο συγκεκριμένα στους 1.030, ενώ οι τρεις συνολικά ηλεκτρικοί κινητήρες συμβάλλουν άλλους 326 ίππους.

Το κιβώτιο των 8 σχέσεων προέρχεται από την F1, όπως και η μπαταρία και η έτσι η Ferrari ανακοινώνει πως τα 0-200 χλμ./ ώρα έρχονται σε λιγότερα από 5,0 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ ώρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Τη νέα Ferrari Vision Gran Turismo θα μπορεί να την κατεβάσει κανείς στα Playstation 4 και 5 από τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ μπορεί να την προπαραγγείλει από τις 15 του ίδιου μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης από τις 23 Δεκεμβρίου ένα μοντέλο της σε κανονικές διαστάσεις θα βρίσκεται στο μουσείο της μάρκας στο Maranello.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.