ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Bugatti Chiron: Δοκιμάζονται οι αντοχές του νέου hypercar σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ένα μοναδικό road trip (βίντεο)

Bugatti Chiron: Δοκιμάζονται οι αντοχές του νέου hypercar σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ένα μοναδικό road trip (βίντεο)

Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι μηχανικοί στην κατασκευή ενός hypercar δεν αφορά την ισχύ του. Τα άλογα βλέπετε βρίσκονται εύκολα, το δύσκολο είναι αυτά τα άλογα να βγαίνουν στο δρόμο πάντα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Να μην επηρεάζονται από κρύο ή ζέστη και το μοτέρ να δουλεύει και μετά την πρώτη βόλτα.

Γι’ αυτό άλλωστε και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία που σέβεται τη δουλειά της, ανεξάρτητα πόσο μεγάλη είναι, πριν λανσάρει ένα νέο μοντέλο στην αγορά έχει φροντίσει προηγουμένως να δοκιμάσει τις αντοχές του σε διάφορές καιρικές συνθήκες.

H Bugatti φυσικά δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά, πόσο μάλιστα όταν ένας σεβαστός αριθμός από το νέο της hypercar, την πληθωρική Chiron των 1.500 ίππων, θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στις υψηλές θερμοκρασίες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Για να εξασφαλίσει η εταιρεία ότι το νέο μοντέλο της θα έχει την απαραίτητη αξιοπιστία και απόδοση ακόμα και σ’ αυτές τις συνθήκες έστειλε τέσσερις Chiron για καλοκαιρινές διακοπές μακράς διάρκειας στις ΗΠΑ.

Το κομβόι ξεκίνησε το ταξίδι του από το Los Angeles και αφού πέρασε από το Sacramento, διέσχισε την Death Valley, έκανε μια στάση στο Las Vegas και κατέληξε μέσω Arizona και Utah στο Denver του Colorado. Συνολικά, το team της Bugatti κάλυψε απόσταση 35.000 km και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε θερμοκρασίες που άγγιξαν και τους 51,5 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Χρήστος Παπαχριστόπουλος, drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.