Νέο Ford Explorer: Αμερικάνικο ντιζάιν και ευρωπαϊκή τεχνολογία

Η Ford παρουσίασε το ολοκαίνουργιο και αμιγώς ηλεκτρικό Explorer, το νέο της SUV που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του VW Group

Νέο Ford Explorer: Αμερικάνικο ντιζάιν και ευρωπαϊκή τεχνολογία

Το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer είναι SUV που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στην Ευρώπη, όντας παράλληλα, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας που θα παράγεται στη Γηραιά Ήπειρο και συγκεκριμένα στο εργοστάσιό της στην Κολωνία.

Το νέο ηλεκτρικό Ford Explorer βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του VW Group και σύμφωνα με τον κατασκευαστή συνδυάζει τη γερμανική μηχανική με το αμερικανικό ντιζάιν των SUV της.

Εξωτερικά, η εταιρεία έδωσε στο Ford Explorer μια πιο τετραγωνισμένη και σκληροτράχηλη εμφάνιση από το ξαδελφάκι του, το ID.4. Γύρω από το αμάξωμα συναντάμε λεπτομέρειες σε μαύρο πλαστικό και γλίστρες που τονίζουν τον SUV χαρακτήρα, την ίδια στιγμή που στο εμπρός και στο πίσω μέρος δεσπόζει η επιγραφή του μοντέλου.

Περνώντας στο εσωτερικό του Ford Explorer, το βλέμμα στο κέντρο του ταμπλό τραβάει η οθόνη του infotainment με διαγώνιο 15″, η οποία μπορεί να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει.

Όσο για τον οδηγό, αντικρίζει εμπρός του έναν 5ιντσο ψηφιακό πίνακα οργάνων 5ιντσων που προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την κατάσταση των συστημάτων υποβοήθησης.

Φυσικά, το νέο Ford Explorer εξοπλίζεται με καλούδια όπως σύστημα εκκίνησης και εισόδου χωρίς κλειδί, διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, ασύρματη σύνδεση Android Auto και Apple CarPlay, ασύρματη φόρτιση και φωτισμό ambient με επιλογή δέκα αποχρώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.