Ρουμανία: Αισιόδοξος ο παραβάτης – Πιάστηκε να οδηγεί με 230 χλμ./ώρα και έβγαλε φωτογραφία με τον αστυνομικό!

Αστυνομικός και παραβάτης έδωσαν τα χέρια ως ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού και τράβηξαν μία φωτογραφία

Ρουμανία: Αισιόδοξος ο παραβάτης – Πιάστηκε να οδηγεί με 230 χλμ./ώρα και έβγαλε φωτογραφία με τον αστυνομικό!

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε δρόμο της Ρουμανίας, με πρωταγωνιστές τον οδηγό μίας Ferrari και έναν αστυνομικό.

Ειδικότερα, ένας αστυνομικός ο οποίος επόπτευε την κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου A1, εντόπισε -μέσω του ραντάρ του – μία Ferrari να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Κινούμενος στο 431ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση τις πόλεις Lugoc και Deva, ο οδηγός του κόκκινου χρώματος εξωτικού μοντέλου είχε αναπτύξει ταχύτητα 230 χλμ./ώρα, υπερβαίνοντας κατά πολύ το ανώτατο όριο των 130 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη ασυνείδητη οδηγική συμπεριφορά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αστυνομικό, ο οποίος σταμάτησε τον οδηγό του απαστράπτοντος supercar, βεβαιώνοντας του πρόστιμο 1.305 λέου Ρουμανίας (265 ευρώ), την ίδια ώρα που προέβη στην αφαίρεση της ικανότητας οδήγησης του οδηγού για διάστημα 120 ημερών.

Η συνάντηση, ωστόσο, των δύο αντρών δεν περιορίστηκε στα στενά όρια της σχέσης που διέπει έναν παραβάτη με τον βεβαιούντα την παράβαση.

Σε μια ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια, την ίδια ώρα που αποφάσισαν να τραβήξουν μια κοινή φωτογραφία, απαθανατίζοντας αυτή την… ξεχωριστή (και αλλόκοτη) στιγμή.

Ο αστυνομικός, μάλιστα, δεν κράτησε… κρυφή τη φωτογραφία, δημοσιεύοντάς τη γεμάτος υπερηφάνεια στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

«Χθες, συνάντησα έναν οδηγό αγώνων από την Αυστρία, με μια Ferrari των 700 ίππων που κινούνταν με 230 χλμ./ώρα, όπως έδειξε το ραντάρ ταχύτητας. Πρόκειται για έναν κανονικό άνθρωπο, ο οποίος κυκλοφορούσε με αστρονομική ταχύτητα. Δυστυχώς ο νόμος είναι αμείλικτος για όλους, ανεξαρτήτως συνθηκών και επαγγέλματος.

Του εξήγησα τους κινδύνους που προκαλούσε και τον ενημέρωσα ότι δεν πρέπει να συγχέει την πίστα με τον δημόσιο δρόμο. Ευτυχώς, κατάλαβε τα λόγια μου. Στο τέλος δώσαμε τα χέρια ως ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού», ήταν τα λόγια του αστυνομικού, Valer Kovacs.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.