Σε δημοπρασία η Ferrari F50 του Mike Tyson

Η Ferrari F50 που ανήκε στον καλύτερο ίσως πυγμάχο βαρέων βαρών του κόσμου, τον Mike Tyson, βγαίνει στο σφυρί σήμερα

Σε δημοπρασία η Ferrari F50 του Mike Tyson

Η συγκεκριμένη Ferrari F50 που θα δημοπρατηθεί σε λίγες ημέρες στο Pebble Beach, είναι η μία από τις 55 συνολικά που κατασκευάστηκαν για την αμερικανική αγορά (βαμμένη σε Rosso Corsa χρώμα) και έχει αριθμό πλαισίου 104226.

Πέρασε την πόρτα του εργοστασίου στο Μαρανέλο στις 13 Φεβρουαρίου του 1996 και έχει αυτή τη στιγμή στο οδόμετρο της 9.996 km.

Είναι ουσιαστικά τρίτο χέρι αφού πέραν του Mike Tyson, την είχε στην κατοχή του ο Nadir Amirvand (εφοπλιστής) αλλά και ο Kevin Marcus (επιχειρηματίας-συλλέκτης). Όπως όμως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, η χρήση που έχει γίνει στο θρυλικό μοντέλο της Ferrari είναι… ελάχιστη.

Το αυτοκίνητο διαθέτει φυσικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα γνησιότητας, βιβλίο service, hardtop, μέχρι και το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης που έδινε στους αγοραστές της F50 η Ferrari. Μάλιστα, πριν από περίπου ένα 6μηνο, το αυτοκίνητο είχε επισκεφθεί το Μαρανέλο ώστε να αναλάβει το ιστορικό τμήμα της εταιρίας την πλήρη ανανέωση του εσωτερικού του διακόσμου. Αλλαγές που στοίχισαν στον ιδιοκτήτη της ούτε λίγο ούτε πολύ 75.000 δολάρια.

Η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία έχει οριστεί στα 4,5 εκατ. δολάρια, με τους ειδικούς να πιστεύουν ακράδαντα ότι θα πωληθεί σε τιμή υψηλότερη των 5,5 εκατ. δολαρίων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.