ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Sold out έως το 2024 για την Lamborghini

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει σήμερα μια Lamborghini, θα πρέπει να έχει κατά νου ότι θα παραλάβει το καινούργιο του μοντέλο το 2024!

Sold out έως το 2024 για την Lamborghini

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές βλέπουν τις πωλήσεις τους να μειώνονται, υπάρχουν ορισμένα brands, που δε μπορούν να ανταπεξέλθουν της υψηλής ζήτησης.

Ένα εξ’ αυτών είναι η Lamborghini, η οποία έχοντας πουλήσει ήδη μέσα στο 2022 περισσότερα από 7.000 αυτοκίνητα, βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας της, καταρρίπτοντας και το περσινό ρεκόρ των 8.405 ταξινομήσεων.

Η ιταλική φίρμα κινείται σε ξέφρενο ρυθμό πωλήσεων, σε σημείο που δε μπορεί να καλύψει τη ζήτηση. Συγκεκριμένα, εάν κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει κάποιο από τα μοντέλα της Sant’Agata θα πρέπει να δώσει σήμερα κιόλας την παραγγελία του, προκειμένου να του παραδοθεί το 2024!

Τους εννέα αυτούς μήνες του 2022, η Lamborghini «τρέχει» με μια αύξηση της τάξεως του 6,8 % στις πωλήσεις της σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με την Urus, να καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος με περισσότερες από 4.800 ταξινομήσεις ήδη.

Η Lamborghini όμως δεν είναι η μόνη εξωτική φίρμα που εμπορικά σημειώνει το ένα limit up μετά το άλλο. Η Rolls-Royce έπειτα από την περσινή χρονιά ρεκόρ με τις 5.586 πωλήσεις, φέτος θα κλείσει όπως όλα δείχνουν με αύξηση μεγαλύτερη του 5%.

Η Ferrari επίσης, έπειτα από τις 11.155 ταξινομήσεις πέρσι (ιστορικό ρεκόρ) φέτος έχει ήδη πουλήσει κάτι περισσότερο από 10.000 μονάδες, δίχως μάλιστα να προσμετρούνται σε αυτήν την επίδοση οι πωλήσεις του τελευταίου 3μηνου του έτους που ακόμα «τρέχουν». Με τη δε Purosangue, οι Ιταλοί είναι βέβαιοι ότι το 2023 θα ξεπεράσουν σε ταξινομήσεις τις 15.000 μονάδες!

Πηγή: drive.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tags:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.