ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τι δουλειά έχει αυτή η σκονισμένη Ferrari στο μουσείο της Modena;  

Για να φθάσει η Ferrari να φιλοξενεί στο μουσείο της ένα αυτοκίνητο σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει προφανώς να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος...

Τι δουλειά έχει αυτή η σκονισμένη Ferrari στο μουσείο της Modena;  

Οι επισκέπτες στο μουσείο της Ferrari στη Modena πρέπει να αντικρίζουν με περιέργεια το εν λόγω θέαμα. Η εικονιζόμενη Ferrari 365 GTB/4 βρίσκεται στη «σάλα» του εκθεσιακού χώρου, σκονισμένη, βρώμικη, ταλαιπωρημένη…

Η Ferrari φημολογείται ότι πλήρωσε σχεδόν 2 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει το αυτοκίνητο το 2017. «Και το έχει σε αυτήν την κατάσταση;», θα αναρωτηθεί εύστοχα κανείς. Πριν φθάσουμε όμως στο σήμερα ας δούμε εν τάχει την ιστορία που συνοδεύει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

O ιδιοκτήτης του μοντέλου, ο Ιάπωνας Makoto Takai, απέκτησε πριν από 40 χρόνια την εν λόγω Ferrari, του κουτιού, από την Ιταλία. Διένυσε κάτι λιγότερο από 36.500 km και στη συνέχεια για άγνωστους λόγους, «κλείδωσε» το αυτοκίνητο σε μια αποθήκη.

Παρά τις προσπάθειες πολλών δυνητικών αγοραστών να την αποκτήσουν, ο Τakai, ήταν ανένδοτος έως ότου το αυτοκίνητο πέρασε στα χέρια της Ferrari το 2017 (φημολογείται ότι το απέκτησε σε δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby’s άνθρωπος της ιταλικής φίρμας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.