ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Α.Πορτοσάλτε για φωτιά στην Σταμάτα: «Δεν γίνεται να υπάρχει πυροσβέστης σε κάθε σπίτι»

Α.Πορτοσάλτε για φωτιά στην Σταμάτα: «Δεν γίνεται να υπάρχει πυροσβέστης σε κάθε σπίτι»

Μετά τις δύσκολες ώρες που έζησαν οι κάτοικοι της Σταμάτας λόγω της χθεσινής φωτιάς, είχαν να αντιμετωπίσουν και την επίθεση του Άρη Πορτοσάλτε με αφορμή της καταγγελίες των πολιτών για έλλειψη συντονισμού των δυνάμεων.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, εκνευρισμένος δήλωσε ότι «δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» και για μια ακόμα φορά επέκρινε τους πολίτες που δεν έχουν βάλει γεννήτριες και δεξαμενές νερού στο σπίτι τους και κυρίως γιατί δεν τα έχουν ασφαλίσει.

Ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε, όμως, και στους τηλεθεατές που σχολίαζαν αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο ο ο ΣΚΑΪ μετέδιδε το ρεπορτάζ από τη μεγάλη φωτιά σε αντίθεση με άλλες μεταδόσεις όπου τα ηνία δεν είχε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι και στη μεγάλη φωτιά στην Κορινθία ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας σε κάτοικο που καιγόταν το σπίτι του, τον ρώτησε εάν το έχει ασφαλισμένο προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.