ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με εισαγγελέα καλούν στην Βουλή τον εκλεκτό του “κουαρτέτου” των δανειστών Γ.Στουρνάρα για τον ρόλο του στο σκάνδαλο Siemens!

Με εισαγγελέα καλούν στην Βουλή τον εκλεκτό του “κουαρτέτου” των δανειστών Γ.Στουρνάρα για τον ρόλο του στο σκάνδαλο Siemens!

Σε νέα κλήση προχώρησε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης  της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον ρόλο του στην διαγραφή των ποινικών και οικονομικών ευθυνών της εταιρείας Siemens που απορρέουν από το τεράστιο σκάνδαλο, αποδεχόμενος την προτεινόμενη ρύθμιση της εταιρείας την εποχή που ήταν υπουργός Οικονομικών.

Παρά το ότι δεν υπήρχε απαρτία για να διεξαχθεί συνεδρίαση, η Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής συνεδρίασε σχεδόν για 2 ώρες και αποφάσισε να καλέσει εκ νέου για αύριο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Μάλιστα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι θα κοινοποιήσει και στην Εισαγγελία τη σχετική πρόσκληση, που είναι για τις 5 το απόγευμα και αν δεν έρθει πρέπει να αποφασιστεί η βίαιη προσαγωγή του!

Η Εισαγγελία, σε περίπτωση που δεν πάει ο Γ.Στουρνάρας στην Επιτροπή είναι υποχρεωμένη να διατάξει την βίαιη προσαγωγή του!

Υπενθυμίζεται ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας δεν προσήλθε σήμερα στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, επικαλούμενος βεβαρημένο πρόγραμμα.

Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέγνωσε την επιστολή Στουρνάρα, ενώ έκανε επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη ισχυριζόμενη που της ζήτησε «να μην τον ζορίζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης συνέχισε τις επιθέσεις της κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο κάνοντας λόγο για «δυστροπούντα Πρόεδρο», επειδή δεν της έχει διαβιβάσει τα πρακτικά του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.