ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Αιχμές» Π.Πολάκη κατά της φαρμακευτικής «Roche» – «Νομίζει πως είναι σε αποικία»

«Αιχμές» Π.Πολάκη κατά της φαρμακευτικής «Roche» – «Νομίζει πως είναι σε αποικία»

Τα βέλη του κατά της διευθύνουσας συμβούλου της Roche Hellas εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με αφορμή την απόφαση της εταιρείας να αποσύρει από τη θετική λίστα το ογκολογικό φάρμακο Cotellic.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει απαράδεκτη και εκβιαστική στην τακτική της Roche.

Θεωρεί πως «…είχε προγραμματίσει άλλα κέρδη λόγω της υψηλής τιμής, που της επέτρεπε ενεργητικές πολιτικές προώθησης’ του φαρμάκου μέσω των γιατρών»

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, με την αναγκαστική πρόσθετη έκπτωση 25% στα νέα φάρμακα για τα δύο πρώτα χρόνια κυκλοφορίας δεν της βγαίνει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η CEO της εταιρείας στην Ελλάδα νομίζει πως είναι σε αποικία και πήρε τη δέουσα απάντηση στις συναντήσεις που είχαμε και τώρα απειλεί με απόσυρση! Το ίδιο της κάνει και θα πληρώσει η εταιρεία αυτή την κίνηση και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.