ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Γιάννα από το Master Chef… «Θα φρίξει το σκυλί»! (βίντεο)

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Γιάννα από το Master Chef… «Θα φρίξει το σκυλί»! (βίντεο)

Ούτε ένας παίχτης reality δε θα μείνει χωρίς να αποκατασταθεί σε κάποιο ψηφοδέλτιο κάποιας παράταξης σε κάποια από τις άφθονες εκλογές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Η εκπληκτική απορρόφηση του συγκεκριμένου κοινωνικού στρώματος (ίσως η πιο επιτυχημένη πολιτικά υποκατηγορία των σελέμπριτι) εξηγείται εύκολα από τα skills των μεγάλων τιμονιέρηδων της πολιτικής τάξης της χώρας, οι οποίοι δεν αφήνουν καμία ευκαιρία να στρατολογήσουν ότι πιο ένμπαλο παίζει από ανθρώπινο δυναμικό.

Κάπως έτσι βρέθηκε να κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος η γνωστή στις μάζες από τη συμμετοχή της στο Master Chef Γιάννα Ρέντεση, κατά κόσμον Αμαλιάδα. Η συμπατριώτισσα του Μικρού Νικόλα είχε ήδη τραβήξει πάνω της φώτα της δημοσιότητας: Aφενός γιατί φέρει περήφανα την καταγωγή της από τη μαγευτικότερη περιοχή της Ελλάδας, αφετέρου γιατί υπέγραψε την πρώτη ίσως εκφορά της ιστορικής φράσης «Θα φρίξει το σκυλί» ζωντανά στην τηλεόραση.

Όπως καταλαβαίνετε, το βαρύ αυτό βιογραφικό είναι υπεραρκετό. Έτσι, η Αμαλιάδα, η οποία δηλώνει πως προσπαθεί ούτως ή άλλως να διαφημίσει την Αμαλιάδα, αποδέχτηκε την πρόταση του νυν δημάρχου του Δήμου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παίκτριας: «Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MASTER CHEF, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή.

Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό.

Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση.

Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΝΙΚΗΣ της Δημοτικής Παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.