ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αλέκος Φλαμπουράρης στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Με αυτόν τον τρόπο θα ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αλέκος Φλαμπουράρης στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Με αυτόν τον τρόπο θα ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύντομη παρέμβαση μέσα από την οποία κατέθεσε την πρότασή του για την ανάκαμψη του κόμματος έκανε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ε

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης έκανε λόγο για ενίσχυση της αντιπολιτευτικής τακτικής και στάθηκε σε τρία σημεία. Αναλυτικά ανέφερε:

«Στην κατεύθυνση ενίσχυσης της αντιπολιτευτικής τακτικής μας αλλά και μιας πειστικής προγραμματικής πρότασης, θα ήθελα να θέσω τρία σημεία στα οποία πρέπει να εμβαθύνουμε στην επεξεργασία του.

1. Πρέπει να εμβαθύνουμε στις απαντήσεις μας σχετικά με την παρέμβαση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, τα αναπτυξιακά εργαλεία, το υπερταμείο, και στο που «κολλούσε» η αναπτυξιακή μας πολιτική. Κι αυτό γιατί χωρίς να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις σ’ αυτά τα θέματα δεν θα μπορούμε να εφαρμόσουμε την πολιτική μας.

2. Να διερευνήσουμε τις βαθύτερες αιτίες σύμπτυξης του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου, γιατί μόνο έτσι θα γίνει δυνατή η αναγκαία ανατροπή αυτής της ανιστόρητης επιλογής από προοδευτικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Στην τεχνική της διαπραγμάτευσης με τους “θεσμούς”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.