ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To κίνημα της πλατείας: Εκατοντάδες νέοι παρτάρουν στο Περιστέρι (βίντεο)

To κίνημα της πλατείας: Εκατοντάδες νέοι παρτάρουν στο Περιστέρι (βίντεο)

Για μία ακόμα βραδιά εκατοντάδες νέοι έκαναν τη δική τους αντίδραση για τις κυβερνητικές απαγορεύσεις, με αφορμή τον κορωνοϊό.

Αυτή την ώρα μεγάλο πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Αιμίλιου Βεάκη στο Περιστέρι. Αρκετοί από τους νέους κάνουν drift με αυτοκίνητα, φέρνοντας στη μνήμη μας εικόνες προ κορωνοϊού.

Τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα από νεαρούς που πίνουν ποτό, ενώ ακούγεται δυνατή μουσικά από τα Ι.Χ.

Το «κίνημα της πλατείας» όπως και πέρυσι έχει ριζώσει για τα καλά στην Αθήνα με τη νεολαία να είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω μόνη της, τη ζωή της που η κυβέρνηση έβαλε στον πάγο.

Νωρίτερα υπήρξε συγκέντρωση στην πλατεία Βαρνάβα από εκατοντάδες πολίτες, εκεί που η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει την ομάδα ΟΔΟΣ για να φυλάει… τα παγκάκια.

Να τονίσουμε πως την ευθύνη για τα πάρτι των νεαρών την έχει ξεκάθαρα η κυβέρνηση, καθώς αντί να ανοίξει την εστίαση, εκεί που ο κόσμος θα μπορούσε να διασκεδάσει με κανόνες, επιλέγει εδώ και έναν χρόνο να έχει τα πάντα κλειστά, κάτι που έχει αναγκάσει τους πολίτες στο να ξεσπούν σε ανοργάνωτα πάρτι.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=tsw7VoaKY4M&feature=emb_title&ab_channel=ProtoThema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.